Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ

 

Αγαπητοί μας γονείς,

σας γνωρίζουμε ότι:  

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου θα επισκευθούν  το σχολείο μας οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρίζας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη δράση το «Πείραμα του Ερατοσθένη», που διοργανώνεται με ευθύνη της δασκάλας της Ε΄ τάξης κας Προδρομιάδου.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 11:00, οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης θα παρουσιάσουν στους γονείς τους τη  Γιορτή Πρώτης Ανάγνωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Στο τέλος της γιορτής οι γονείς θα ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 13:15- 14:00 θα επιδοθεί η βαθμολογία των μαθητών/τριών, για το Β΄ τρίμηνο. Οι γονείς των μαθητών και των μαθητριών της  Β΄ τάξης  θα ενημερωθούν προφορικά από την εκπαιδευτικό της τάξης.

Νωρίτερα την ίδια μέρα μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου θα επισκευθούν  το σχολείο μας προκειμένου να συμμετάσχουν στη δράση το «Πείραμα του Ερατοσθένη», που διοργανώνεται με ευθύνη της δασκάλας της Ε΄ τάξης κας Προδρομιάδου.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα μεταβούν στην πόλη της Ζακύνθου, προκειμένου να λάβουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «H ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΤΟΥ 1821»που διοργανώνεται από το ΚΕΠΕΑ Λιθακιάς

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, κατά το πρώτο διδακτικό δίωρο, θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση με αφορμή  την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Η γιορτή διοργανώνεται από τους/τις μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς της ΣΤ΄ τάξης.

Ώρα αποχώρησης 10:00

Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος εκκλησιασμός με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Ώρα προσέλευσης 10:30

Ώρα αποχώρησης 11:00

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 2024

 Ολοκληρώθηκαν χθες, 18 Απριλίου 2024, οι αγώνες στίβου, στο «Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών», στην πόλη της Ζακύνθου. Συγχαρητήρια στα παιδ...